Menyförslag från våra tidigare cateringar och event, låt dig inspireras!

Lakto-ovo-vegetarisk meny

Denna meny serverade vi under Vasaloppet - i fäders spår för framtidens hållbarhet.

Finger foods

Palsternacka, söt, salt och sur

Buljong med picklade trattkantareller

Svamp- och rödbetstartar med syrad kålrabbi, böngroddar, krasse, Sälensoya och krasse

Rotselleri ”grill” med savoykålsknyte fyllt med soyabönor, terrin av potatis och jordärtskocka samt rostad kålbuljong med tryffel

Svartvinbärsbrulée med svartvinbärssorbet, italiensk maräng och kex

Menyförslag bröllop 

Finger foods

Svamp, färskost, sommarkål ”Grill”

Champagne 2008 Cuvée de Réserve Brut, Pol Roger 440 Ward

Sparris variation från Gotland med brynt smöremulsion, nässlor och soyapärlor

 2015 Riesling Halbtrocken, Weingut Clemens Busch, Mosel 110 Climat

Terrin av Chevré och tryffel med pistage, fikon och briocheflarn

 Les Cocottes Fleurie 2016, Domaine Anne Sophie Dubois

Kantarellfyllda rotselleriknyten, Champagnesås, kronärtskocka, vaxbönor och bondbönor samt puré av palsternacka och potatis

2013 Chablis 1er Cru Montée de Tonnerre, La Chablisienne 215 Vinunic

Dessert

Pralinebavaroise med chokladsurprise och vaniljglass

Chateau Pierre-Bise Les Rouannières

Tårta

Vaniljbavaroise med passionsfrukts och citrusbotten

Vegetarisk meny

Förrätt

Tartlet med bakad jordärtskocka, krispig ostronskivling och karamelliserad lök

Varmrätt

Brynt-smörbakad kålrot med rostade hasselnötter, ragu av bönor bunden i kräm av persiljerot och tryffelpecorino samt picklad pumpa

Dessert

”Lager på lager” vaniljparfait, lönnsirap, hjortron och punsch