Menyförslag från våra tidigare cateringar och event, låt dig inspireras!
Lakto-ovo-vegetarisk meny
Denna meny serverade vi under Vasaloppet - i fäders spår för framtidens hållbarhet.
Finger foods
Palsternacka, söt, salt och sur
Buljong med picklade trattkantareller
Svamp- och rödbetstartar med syrad kålrabbi, böngroddar, krasse, Sälensoya och krasse
Rotselleri ”grill” med savoykålsknyte fyllt med soyabönor, terrin av potatis och jordärtskocka samt rostad kålbuljong med tryffel
Svartvinbärsbrulée med svartvinbärssorbet, italiensk maräng och kex
Menyförslag bröllop
Finger foods
Svamp, färskost, sommarkål ”Grill”
Champagne 2008 Cuvée de Réserve Brut, Pol Roger 440 Ward
Sparris variation från Gotland med brynt smöremulsion, nässlor och soyapärlor
2015 Riesling Halbtrocken, Weingut Clemens Busch, Mosel 110 Climat
Terrin av Chevré och tryffel med pistage, fikon och briocheflarn
Les Cocottes Fleurie 2016, Domaine Anne Sophie Dubois
Kantarellfyllda rotselleriknyten, Champagnesås, kronärtskocka, vaxbönor och bondbönor samt puré av palsternacka och potatis
2013 Chablis 1er Cru Montée de Tonnerre, La Chablisienne 215 Vinunic
Dessert
Pralinebavaroise med chokladsurprise och vaniljglass
Chateau Pierre-Bise Les Rouannières
Tårta
Vaniljbavaroise med passionsfrukts och citrusbotten
Vegetarisk meny
Förrätt
Tartlet med bakad jordärtskocka, krispig ostronskivling och karamelliserad lök
Varmrätt
Brynt-smörbakad kålrot med rostade hasselnötter, ragu av bönor bunden i kräm av persiljerot och tryffelpecorino samt picklad pumpa
Dessert
”Lager på lager” vaniljparfait, lönnsirap, hjortron och punsch