Menyförslag från våra tidigare cateringar och event, låt dig inspireras!
Mingelmiddag för många
Västerbottensost-tartlet med kalixlöjrom och rödlök
Sotad gravad fjordlax med gurka, ingefära och forellrom
Nypotatis med citronsill, gräddfil och äpple
Matjessill och färskostterrin med kavring och gräslök
Primör-rödbetor med svensk getost, honung och senapsört
Sparrissallad med hängmörad svensk biff samt parmesan
Smögenräkor -”cocktail” Rhode-Island och nyskördade ärtor
Serveras i moderna engångskoppar i hög kvalitet, alla rätter äts med endast gaffel.
4 st portioner motsvarar 1 st huvudrätt.
Menyförslag bröllop
Finger foods
Krabba, mango, chili, lime, gemsallad ”Ssäm”
Soyagravad lax, majonnäs, gari, rättika, gurka ”Sashimi”
Svamp, färskost, sommarkål ”Grill”
Västerbottensost, Smögenräkor, inlagd lök ”Tarte”
Champagne 2008 Cuvée de Réserve Brut, Pol Roger 440 Ward
Förrätt I
Hummersallad med tryffeldressing, saltrostade solroskärnor, spritärtor och dillpotatisflarn
2015 Riesling Halbtrocken, Weingut Clemens Busch, Mosel 110 Climat
Förrätt II
Terrin av lättrökt ankbröst och anklever med pistage, fikon samt briochekrutong
Les Cocottes Fleurie 2016, Domaine Anne Sophie Dubois
Huvudrätt
Piggvar med ängssyra, champagnesås, mousseline på havskräfta, kronärtskocka, vaxbönor och bondbönor samt puré av palsternacka och potatis
2013 Chablis 1er Cru Montée de Tonnerre, La Chablisienne 215 Vinunic
Dessert
Pralinebavaroise med chokladsurprise och vaniljglass
Chateau Pierre-Bise Les Rouannières
Tårta
Vaniljbavaroise med passionsfrukts och citrusbotten
Födelsedagsmiddag 650 gäster
Finger foods
Krabba, chili och mango i crustad / Laxtartar, fläder, kapris och gurka /Anklevermousse, sauternesgelé och gula russin på crostini / Spickeskinka och tryffelfärskost
Champagne, Pol Roger
Förrätt
Färskpotatisterrin smaksatt med brynt smör serveras med matjessill, löjrom, rågbröd och äpple
Wisby pils, Snälleröds ekologiska snaps / Trimbach Riesling, Alsace
Varmrätt
Bjärekyckling ”Ballotinne” glacerade rovor och säsongens Bjäregrönsaker, potatis och jordärtskocksgratäng med citronsmörsås
Cabernet Franc
Dessert
Citronmousse, citron och björnbärscurd, färska och inlagda bär samt mandelkaka
Muscato d’Asti