Menyförslag från våra tidigare cateringar och event, låt dig inspireras!

Mingelmiddag för många

Västerbottensost-tartlet med kalixlöjrom och rödlök

Sotad gravad fjordlax med gurka, ingefära och forellrom

Nypotatis med citronsill, gräddfil och äpple

Matjessill och färskostterrin med kavring och gräslök

Primör-rödbetor med svensk getost, honung och senapsört

Sparrissallad med hängmörad svensk biff samt parmesan

Smögenräkor -”cocktail” Rhode-Island och nyskördade ärtor 

Serveras i moderna engångskoppar i hög kvalitet, alla rätter äts med endast gaffel.

4 st portioner motsvarar 1 st huvudrätt.

Menyförslag bröllop 

Finger foods

Krabba, mango, chili, lime, gemsallad ”Ssäm”
Soyagravad lax, majonnäs, gari, rättika, gurka ”Sashimi”
Svamp, färskost, sommarkål ”Grill”
Västerbottensost, Smögenräkor, inlagd lök ”Tarte”

Champagne 2008 Cuvée de Réserve Brut, Pol Roger 440 Ward

Förrätt I

Hummersallad med tryffeldressing, saltrostade solroskärnor, spritärtor och dillpotatisflarn

2015 Riesling Halbtrocken, Weingut Clemens Busch, Mosel 110 Climat

Förrätt II

Terrin av lättrökt ankbröst och anklever med pistage, fikon samt briochekrutong

Les Cocottes Fleurie 2016, Domaine Anne Sophie Dubois

Huvudrätt

Piggvar med ängssyra, champagnesås, mousseline på havskräfta, kronärtskocka, vaxbönor och bondbönor samt puré av palsternacka och potatis

2013 Chablis 1er Cru Montée de Tonnerre, La Chablisienne 215 Vinunic

Dessert

Pralinebavaroise med chokladsurprise och vaniljglass

Chateau Pierre-Bise Les Rouannières

Tårta

Vaniljbavaroise med passionsfrukts och citrusbotten

Födelsedagsmiddag 650 gäster 

Finger foods

Krabba, chili och mango i crustad / Laxtartar, fläder, kapris och gurka /Anklevermousse, sauternesgelé och gula russin på crostini / Spickeskinka och tryffelfärskost

Champagne, Pol Roger

Förrätt

Färskpotatisterrin smaksatt med brynt smör serveras med matjessill, löjrom, rågbröd och äpple

Wisby pils, Snälleröds ekologiska snaps / Trimbach Riesling, Alsace

Varmrätt

Bjärekyckling ”Ballotinne” glacerade rovor och säsongens Bjäregrönsaker, potatis och jordärtskocksgratäng med citronsmörsås

Cabernet Franc 

Dessert

Citronmousse, citron och björnbärscurd, färska och inlagda bär samt mandelkaka

Muscato d’Asti